Curaçao Retraite

Vroog 2025

Bon dia dushi!

Zet je echte intenties vast voor 2025

Laat je betoveren door de schoonheid en warmte van de Caribbean op het prachtige Curaçao! De zon schijnt elke dag om je zo nieuwe energie te laten opdoen.

Deze week kijken we terug, voelen we en laten we het jaar 2024 bezinken. We helpen je om een duidelijke visie te krijgen op wat jouw plan is voor 2025.

In ons eigen privéresort kun je je volledig overgeven, je behoeften en verlangens visualiseren en je dromen manifesteren en in acties omzetten.

Dit retreat is ideaal voor mannen, vrouwen en stellen die de kracht kennen om het nieuwe jaar te beginnen in de juiste energie en omgeving om een vliegende start te maken!

Deze week zal bestaan uit:

 • Dans (Salsa en meer)
 • Yoga
 • Workouts
 • Meditatie
 • Volle maan ceremonie op de 13e
 • Hoogwaardige kennis en tools
 • Boottocht met zonsondergang en diner aan boord
 • Begeleide Punda-tour
 • Vrije tijd om jezelf onder te dompelen in je eigen behoeften
 • Hoogwaardig veganistisch/vegetarisch eten dat je helpt jezelf te voeden (Vis en vlees op verzoek)

Agenda

Je komt op je eigen tijd aan bij Bon Bini Korsou. Voel je vrij om een paar dagen eerder te komen of nog een week langer te blijven voor de ultieme vakantie-ervaring. Het retreat begint op zaterdag 11 januari om 19.00 uur met een diner en kennismaking. We doen ook een welkomstceremonie waarbij we ons resort omtoveren tot onze eigen magische plek. Het resort heet Landhuis Bona Vista, een plek met veel geschiedenis die je kunt voelen, zien en ruiken als je binnenkomt. Het resort heeft 6 mooie appartementen met in totaal 8 slaapkamers, allemaal met airconditioning.

De twee keer driekamerappartementen zijn ook ideaal voor een groep van 4. Als je geïnteresseerd bent om met 4 personen te komen, kijk dan hieronder voor het aanbod dat we hebben als je met 4 personen boekt! (4=3)

Vanaf 12 januari begint het retreat elke ochtend om 7.00 uur met yoga of een oefening op ons eigen terras met palapa. Mensen die verblijven in een hotelkamer in het Jan Thiel-gebied worden om 6.30 uur opgehaald en naar het resort gebracht. Om 8.30 uur heeft onze privékok ons ontbijt klaargemaakt en om 10.00 uur beginnen we met de retreat-sessies waar we je hoogwaardige kennis en tools geven om het jaar af te sluiten, maar ook om het nieuwe jaar te beginnen met het stellen van intenties en een duidelijke visie op je doelen en acties. Rond 13.00 uur wordt er een heerlijke lunch geserveerd en in de middag, na een korte siësta, gaan we verder met het programma. Om 19.00 uur hebben we samen diner gevolgd door een avondprogramma of vrije tijd. Het programma eindigt meestal rond 21.30/22.00 uur, waar je naar je eigen of gedeelde appartement kunt gaan of teruggebracht wordt naar je hotelkamer in Jan Thiel voor een goede nachtrust.

Op zaterdag 18 januari sluiten we de week af met een lekker ontbijt en een afsluitingsceremonie en evaluatie. Na 14.00 uur ben je vrij om naar de luchthaven te gaan of naar je volgende accommodatie voor een fijn vakantieverblijf.

Wat is erbij inbegrepen

 • Verblijf in het resort of bed and breakfast voor 7 nachten van 11 januari tot 18 januari
 • Retreat van 11 januari om 19.00 uur tot 18 januari om 12.00 uur met alle maaltijden in onze magische plek
 • Alle transport tijdens het retreat
 • 3 veganistische/vegetarische maaltijden per dag, ontbijt, lunch en diner (vlees en vis zijn niet de voorkeur, maar kunnen op verzoek worden gegeven)
 • Alle uitstapjes en activiteiten tijdens het retreat

Wat is NIET inbegrepen

 • Ticket van en naar Curaçao
 • Vervoer van Hato Airport naar Landhuis Bona Vista op 11 januari
 • Maaltijden voor 11 januari om 19.00 uur en na 18 januari om 8.30 uur
 • Vervoer na 18 januari om 14.00 uur

Prijzen

Accommodatie beschikbaar Aantal personen Prijs

Persoonlijke kamer met tuin 4 1    € 5.499,00

Tweepers. kamer met tuin 8 2       € 4.499,00

Community kamer 8 4                   € 3.499,00

Hotel eenpersoonskamer 8 1        € 5.199,00

Hotel tweepersoonskamer 8 2      € 4.699,00

 

Speciale deal!

4=3. Kom met 4, betaal voor 3!

Als je samen met 3 vrienden boekt, of met je partner en een ander stel, geven we je een speciale prijs! Als je 4 tickets tegelijk boekt, betaal je voor 3. Dus dat betekent 

€ 3.499 per persoon wordt € 2.624,25 per persoon! Als je deze deal wilt, boek dan de 4 tickets en betaal het volledige bedrag, maar vermeld 4=3 in de vrije notities/voorkeuren. Na controle en goedkeuring geven we je een terugbetaling op je ticketprijs!

We hebben slechts 2 plaatsen voor deze speciale deal en weet dat mensen ook een eenpersoonsbed kunnen boeken in een gemeenschappelijke kamer. We proberen de site zo veel mogelijk bij te werken, maar het is mogelijk dat de beschikbaarheid niet overeenkomt met de feitelijke situatie op de site. Als je zeker wilt zijn van je plek, kun je contact opnemen met margot@procezza.nl of een bericht sturen naar +31625052752!

 

Optie persoonlijke kamer met tuin in Resort (link) 1 persoon per kamer € 5.499,00

Optie 2-persoons slaapkamer met tuin in Resort (link) 2 personen per kamer* € 4.499,00

Optie community kamer met tuin in Resort (link) 4 personen per appartement* € 3.499,00

Optie hotelkamer eenpersoons in B&B Jan Thielbaai (link) 1 persoon per kamer € 5.199,00

Optie hotelkamer tweepersoons in B&B Jan Thielbaai (link) 2 personen per kamer* € 4.699,00

*Als je besluit voor een tweepersoonskamer te gaan, maar je bent een single, kun je alleen geplaatst worden met iemand van hetzelfde geslacht, dus man met man of vrouw met vrouw. Als je als stel of vrienden komt die een kamer willen delen, vermeld dit dan in de notities maar maak een boeking per persoon zodat we alle informatie beschikbaar hebben.

Het is mogelijk om dit in 4 termijnen te betalen, verdeeld over 4 maanden na boeking. Klik hier als je dit wilt.

Optie persoonlijke kamer met tuin in Resort (link) 1 persoon per kamer € 5.499,00 = 4x € 1.374,75

Optie tweepersoons slaapkamer met tuin in Resort (link) 2 personen per kamer* € 4.499,00 = 4x € 1.124,75

Optie community kamer met tuin in Resort (link) 4 personen per appartement* € 3.499,00 = 4x € 874,75

Optie hotelkamer eenpersoons in B&B Jan Thielbaai (link) 1 persoon per kamer € 5.199,00 = 4x € 1.299,75

Optie hotelkamer tweepersoons in B&B Jan Thielbaai (link) 2 personen per kamer* € 4.699,00 = 4x € 1.174,75

*Als je besluit voor een tweepersoonskamer te gaan, maar je bent een single, kun je alleen geplaatst worden met iemand van hetzelfde geslacht, dus man met man of vrouw met vrouw. Als je als stel of vrienden komt die een kamer willen delen, vermeld dit dan in de notities maar maak een boeking per persoon zodat we alle informatie beschikbaar hebben.

Geef jouw levensgeluk een flinke boost

Procezza teams

Even voorstellen

Procezza, Curioso, is bedacht door Margot Corporaal. Zij stond binnen een korte tijd op meerdere grote kruispunten in haar leven.

Deze zorgden ervoor dat zij in no-time van strakke carrièrevrouw transformeerde in een prachtige visionair met een groot en open hart. En heel veel plezier ervaart in het leven.

Zo ontstond haar zielsmissie: "Iedereen het ultieme levensgeluk laten ervaren".

Deze missie deelt ze niet alleen. Procezza bestaat uit een fantastisch team van coaches en professionals die deze missie groots uitdragen binnen onze levendige community.

Ultiem levensgeluk ervaren gaat veel verder dan een paar doelen behalen. Het gaat over balans en plezier ervaren op alle gebieden in het leven. Daarom helpen en inspireren wij onze leden op alle levensthema's: Gezondheid, Energie, Zelfbeeld, Financiën, Liefdesrelatie, Sociaal leven, Carrière, Bijdragen, Plezier en Leren.

Procezza Community

Procezza

Orthenstraat 15
5211 SV 's-Hertogenbosch

info@procezza.nl
06-25052752

© 2021-2024 Procezza