Curioso

Je zit niet lekker in je vel. Iedere dag weer ren je van hot naar her en ’s avonds zit je uitgeblust op de bank naar de zoveelste nietszeggende Netflix-serie te staren. Je vraagt je regelmatig af of je wel echt gelukkig bent en je voelt je moe en lusteloos. Je weet best dat het de hoogste tijd is om je in persoonlijke ontwikkeling te verdiepen. Om meer tijd aan je innerlijk en je spiritualiteit te besteden, maar je hebt geen idee hoe je daar mee zou moeten beginnen. Het enorme aanbod in coaches, workshops en cursussen verlammen je.

Met het pakket Curioso van Procezza helpen we je op een laagdrempelige manier naar een betere versie van jezelf.

Curioso is voor jou geschikt als je:

 • Procezza P
  Al een tijdje met persoonlijke ontwikkeling bezig bent;
 • Procezza P
  Wordt overweldigd door het grote aanbod van trainers en coaches;
 • Procezza P
  Even niet zo goed meer weet waar je moet beginnen;
 • Procezza P
  Vaak ergens enthousiast aan begint, maar het vervolgens nooit afmaakt;
 • Procezza P
  Het idee hebt dat je er alleen voor staat;
 • Procezza P
  De inspiratie mist om goed je doelen te kunnen stellen.

Wat is jouw doel?

Plannen om het helemaal anders aan te gaan pakken, dat kennen we allemaal wel. Op 1 januari ga ik écht stoppen met roken. Vanaf volgende week gooi ik het roer om en ga ik eindelijk die studie oppakken. Of gezonder eten, of voortaan dagelijks mediteren, of drie keer per week sporten, of meer tijd voor mijzelf inplannen.

Toch eindigen die plannen vaak in een desillusie. We raken verstrikt in de waan van de dag en laten dan in een oogwenk onze goede voornemens om beter voor onszelf te gaan zorgen varen.

Hoe zou het zijn als je in een persoonlijk dashboard jouw doel tastbaar kunt maken en door gelijkgestemden gestimuleerd wordt om dat doel dit keer wel te gaan halen? Doelen verdwijnen meestal door een gebrek aan accountability naar de achtergrond. Met de enthousiaste community van Procezza heb je altijd een vriendelijke stok achter de deur om jouw doelen serieus te nemen en er helemaal voor te gaan.

De kans dat jij je doelen met de hulp van Procezza haalt is 90% groter dan als je in je eentje aan blijft modderen.

Je bent het waard!

Curioso

Nieuwsgierigheid is de poort naar alle kennis

Curioso is Italiaans voor nieuwsgierigheid en daarmee is dit de perfecte term voor het basispakket van Procezza. Het is helemaal toegespitst op mensen die nieuwsgierig zijn naar een makkelijker, gelukkiger leven met veel meer voldoening. Binnen Curioso krijg je alle handvatten aangereikt om te groeien, om een betere versie van jezelf te worden en om vanuit een natuurlijke flow te leven.

Dit houdt Curioso in:

 • Procezza P

  Procezza is een platform waarmee het je eenvoudiger wordt gemaakt om jouw doelen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling concreet en meetbaar te maken;

 • Procezza P

  Curioso is een abonnementsvorm voor Procezza, dit geeft toegang tot een persoonlijk dashboard. Hier kun je je doelen inzichtelijk maken en krijg je toegang tot inspirerende en ondersteunende content;

 • Procezza P

  In het dashboard worden ook online trainingsprogramma’s en persoonlijke coaching gesprekken aangeboden die je helpen om je doelen makkelijker te behalen;

 • Procezza P

  Iedere maand is er aandacht voor een specifiek levensthema, zo staat november helemaal in het teken van gezondheid;

 • Procezza P

  Bij Procezza sta je er niet alleen voor. In onze community is er alle ruimte om contact te leggen met gelijkgestemden zodat je elkaar kunt stimuleren en motiveren.

Jouw investering in een betere versie van jezelf

Een abonnement op Curioso kost € 14,95 per maand. Hiermee heb je toegang tot een inspirerende omgeving waarin je tot actie wordt aangezet. Je wordt dagelijks aangespoord en krijgt hulp van het Procezza-team als je ergens op vastloopt.

Curioso is precies wat je zoekt als je:

 • Procezza P
  Aan jezelf wilt gaan werken, maar geen idee hebt waar je dan mee zou moeten beginnen;
 • Procezza P
  Meer uit je leven wilt halen: meer plezier, meer voldoening, meer vrijheid;
 • Procezza P
  Ondersteuning kunt gebruiken bij het bereiken van je doelen;
 • Procezza P
  Een serieuze start met jouw persoonlijke ontwikkeling wilt gaan maken;
 • Procezza P
  In een hoog tempo wilt gaan groeien en een mooier mens wilt worden.

Procezza

Orthenstraat 15
5211 SV 's-Hertogenbosch

info@procezza.nl
06-25052752

© 2021-2024 Procezza