Procezza Retraite Pakketten

Laat je inspireren! Verlaat je hoofd en maak opnieuw contact met je hart en je ziel. Voel de kracht van onze retraites en evenementen, gericht op het verdiepen van relaties en het opbouwen van een dieper vertrouwensniveau. Omring jezelf met gelijkgestemde mensen en je zult ontdekken wie je echt bent en wat er echt toe doet in het leven. 

Ervaar de kracht van loslaten, kom gewoon opdagen en wees... 

Gebruik je kracht van verbeelding. 

Ga terug naar de natuur. 

Vertrouw op het proces van het afleggen van lagen. 

Reiniging van je hart en je ziel. 

Voor professionals door professionals. 

Naast deelname aan het proces tijdens de retraite, biedt Procezza je ook de mogelijkheid om de groep te helpen met jouw wijsheid, kennis en kracht. Als je geïnteresseerd bent om lid te worden van ons team en je denkt dat je goed past, neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. In ruil daarvoor ontvang je ook een korting op de totale kosten van je retraite.

Sicily View

Geweldige Locaties!

We hebben dit jaar geweldige retraites en events!

Sicilië 25 Mei - 1 Juni 2024 - 7-daagse retraite op het prachtige Italiaanse eiland. Vind jouw ware balans! Lees hier meer.

Ibiza Oktober 2024 - Focus op holistische gezondheid, rijkdom, transformatie en empowerment. September / oktober 2024. Details volgen.

Nederland, ‘s-Hertogenbosch 26 - 28 September 2024 -1-daagse retraite. Vind je zielsmissie, je purpose 

Nederland, Vught 19 - 20 Oktober 2024 - Wealth fair. Sprekers en stands met als thema Rijkdom. Details volgen

Curaçao 11 - 18 Jan 2025 - 7-daagse retraite, details volgen.

House Garden

Aankomende retraites en events

Selecteer de onderstaande knoppen om de retraites die we aanbieden te bekijken!

Binnenkort beschikbaar

Geef jouw levensgeluk een flinke boost

Procezza teams

Even voorstellen

Procezza, Curioso, is bedacht door Margot Corporaal. Zij stond binnen een korte tijd op meerdere grote kruispunten in haar leven.

Deze zorgden ervoor dat zij in no-time van strakke carrièrevrouw transformeerde in een prachtige visionair met een groot en open hart. En heel veel plezier ervaart in het leven.

Zo ontstond haar zielsmissie: "Iedereen het ultieme levensgeluk laten ervaren".

Deze missie deelt ze niet alleen. Procezza bestaat uit een fantastisch team van coaches en professionals die deze missie groots uitdragen binnen onze levendige community.

Ultiem levensgeluk ervaren gaat veel verder dan een paar doelen behalen. Het gaat over balans en plezier ervaren op alle gebieden in het leven. Daarom helpen en inspireren wij onze leden op alle levensthema's: Gezondheid, Energie, Zelfbeeld, Financiën, Liefdesrelatie, Sociaal leven, Carrière, Bijdragen, Plezier en Leren.

Procezza Community

Procezza

Orthenstraat 15
5211 SV 's-Hertogenbosch

info@procezza.nl
06-25052752

© 2021-2024 Procezza