Sicily Retraite

25 May - 1 June 2024

Vind jouw ware balans!

Geniet van de schoonheid en gastvrijheid van het charmante Sicilië. Leer meer over je ware zelf en de balans tussen je vrouwelijke en mannelijke energie. Creëer een nieuw, echt evenwicht dat u, uw partner en anderen om u heen zal helpen uw relaties te verdiepen door meer begrip, overvloed en transformatie.

Deze retraite is voor mannen en vrouwen; en is ideaal voor koppels die hun relatie willen verdiepen, maar ook voor singles die meer willen weten over hoe ze de juiste balans in het leven kunnen vinden.

De retraite wordt gehouden in ons eigen huis, met een mooie grote tuin in het prachtige Fontane Bianche.

Bekijk hier onze video

Aankomst

Je arriveert op zaterdag 25 mei in je eigen tempo. Je arriveert op Catania Airport en zorgt ervoor dat je vóór 19.00 uur bij het huis bent.

We houden een meet & greet en diner samen, eindigend met een kleine startceremonie voor een mooie aftrap van deze prachtige week van onderdompeling en van ons huis een huis van magie maken.

Na de ceremonie wordt u teruggebracht naar het hotel, waar u een mooie kamer voor 1 of 2 personen kunt kiezen.

Agenda

Vanaf zondag starten we met de Retreat, waar we je hoogwaardige kennis en tools geven om diep in je ware balans te duiken. We hebben individuele programma's voor mannen en vrouwen, maar ook een gecombineerde groep voor interactie. De komende maanden zullen we meer vertellen over het programma.

Op woensdag hebben we een “power outing” waarbij we een krachtige energieplek op het eiland bezoeken.

Elke dag zullen wij u verzorgen met prachtig veganistisch/vegetarisch eten. Ontbijt (in het hotel), lunch en diner zijn inbegrepen.

Vrijdag de 31e sluiten we de Retreat af met een mooie ceremonie. Je hebt tijd om het eiland een beetje te verkennen of jezelf te trakteren op een heerlijk typisch Italiaans diner in een van de beste Trattoria’s van het eiland, het kan allemaal. Ook de laatste hotelnacht is bij de prijs inbegrepen.

Wat is erbij inbegrepen

  • Verblijf 7 nachten in het hotel met ontbijt van 25 mei tot 1 juni 2024
  • Retraite van de 25e om 19.00 uur tot de 31e om 14.00 uur met alle maaltijden inbegrepen in ons magische huis
  • Al het vervoer gedurende de Retreat
  • 2 veganistische/vegetarische maaltijden per dag, lunch en diner (vlees en vis hebben niet de voorkeur, maar kunnen op verzoek worden verstrekt)
  • Woensdag uitje naar onze krachtige Energy Spot.

Belangrijke dingen om op te merken

Tijdens de retraite drinken wij geen alcohol. Koffie, thee, drankjes en water zijn inbegrepen. Neem ook wat lichte kleding mee, een paar goede wandelschoenen en sportkleding, want ook yoga en lichte sporten zijn inbegrepen in de Retreat.

Tip: het is mogelijk om uw verblijf te verlengen met een vakantie of enkele landingsdagen ervoor en erna. Indien u dit wenst en u woont in NL, kunnen wij u in contact brengen met onze reispartner Monique, die dit inclusief al uw wensen kan organiseren. Vermeld dit dan bij de vrije opmerkingen/voorkeuren op de pagina waar u inschrijft.

Wat is NIET inbegrepen

  • Ticket van en naar Catania
  • Vervoer van Catania naar het huis op 25 mei 2024
  • Maaltijden vóór 25e 19.00 uur en na 31e 14.00 uur
  • Vervoer op 31 mei 14.00 uur naar de luchthaven

Prijzen

Verblijf op 1 eenpersoonskamer (1 persoon per slaapkamer):                 € 2.997,00 Per persoon

Verblijf in 1 tweepersoonskamer (2 personen delen slaapkamer*):       € 2.497,00 Per persoon

Het is mogelijk om dit in 2 termijnen te betalen, u kunt deze optie selecteren in de betaallink

Optie 1 per slaapkamer met 2 termijnen € 1.498,50 direct en 1.498,50 na een maand

Optie 2 per slaapkamer met 2 termijnen (link) € 1.248,50 direct en 1.248,50 na een maand

*Als u kiest voor een tweepersoonskamer, maar u bent alleenstaand, kunt u alleen geplaatst worden bij iemand van hetzelfde geslacht; dus man met man of vrouw met vrouw. Wanneer u als koppel of vrienden komt en een kamer wilt delen, kunt u dit bij de opmerkingen vermelden (opmerkingen), maar wel per persoon reserveren, zodat wij alle informatie beschikbaar hebben.

Geef jouw levensgeluk een flinke boost

Procezza teams

Even voorstellen

Procezza, Curioso, is bedacht door Margot Corporaal. Zij stond binnen een korte tijd op meerdere grote kruispunten in haar leven.

Deze zorgden ervoor dat zij in no-time van strakke carrièrevrouw transformeerde in een prachtige visionair met een groot en open hart. En heel veel plezier ervaart in het leven.

Zo ontstond haar zielsmissie: "Iedereen het ultieme levensgeluk laten ervaren".

Deze missie deelt ze niet alleen. Procezza bestaat uit een fantastisch team van coaches en professionals die deze missie groots uitdragen binnen onze levendige community.

Ultiem levensgeluk ervaren gaat veel verder dan een paar doelen behalen. Het gaat over balans en plezier ervaren op alle gebieden in het leven. Daarom helpen en inspireren wij onze leden op alle levensthema's: Gezondheid, Energie, Zelfbeeld, Financiën, Liefdesrelatie, Sociaal leven, Carrière, Bijdragen, Plezier en Leren.

Procezza Community

Procezza

Orthenstraat 15
5211 SV 's-Hertogenbosch

info@procezza.nl
06-25052752

© 2021-2024 Procezza