Sicily Retraite

Begin 2025

Vind jouw ware balans!

Geniet van de schoonheid en gastvrijheid van het altijd charmante Sicilië. Leer meer over je ware ik en de balans tussen je vrouwelijke en mannelijke energie. Creëer een nieuw evenwicht dat jij, je partner en anderen om je heen zal helpen je relaties te verdiepen. Dit krijg je door je te verdiepen in je patronen, deze te transformeren en daardoor te leven in overvloed.

Deze retraite is voor mannen en vrouwen en is ideaal voor koppels die hun relatie willen verdiepen, maar ook voor singles die meer willen weten over hoe ze de juiste balans in het leven kunnen vinden.

De retraite wordt gehouden in ons eigen magische huis, met een mooie grote tuin in het prachtige Fontane Bianche.

Bekijk hier onze video

Aankomst

Je arriveert op die dag in je eigen tempo. Je arriveert op Catania Airport en zorgt ervoor dat je vóór 19.00 uur bij het huis bent.

We houden een meet & greet en dineren samen, eindigend met een kleine startceremonie voor een mooie aftrap van deze prachtige week van onderdompeling en om van ons huis een magisch huis te maken.

Na de ceremonie word je  teruggebracht naar het hotel, waar je een mooie kamer voor 1 of 2 personen kunt kiezen.

Agenda

Vanaf zondag starten we met de Retreat, waar we je hoogwaardige kennis en tools geven om diep in je ware balans te duiken. We hebben individuele programma's voor mannen en vrouwen, maar ook gecombineerde activiteiten voor de juiste interactie en gezamenlijke groei. De komende maanden zullen we meer vertellen over het programma.

Op woensdag hebben we een “krachtige excursie” waarbij we een krachtige energieplek op het eiland bezoeken.

Elke dag zullen wij je verzorgen met prachtig veganistisch/vegetarisch eten. Ontbijt (in het hotel), lunch en diner zijn inbegrepen.

Vrijdag de 31e sluiten we de Retreat af met een mooie ceremonie. Je hebt tijd om het eiland een beetje te verkennen of jezelf te trakteren op een heerlijk typisch Italiaans diner in een van de beste Trattoria’s van het eiland. Ook de laatste hotelnacht is bij de prijs inbegrepen.

Wat is erbij inbegrepen

  • Verblijf 7 nachten in het hotel met ontbijt van (dag) tot (dag)
  • Retraite van de (dag) om 19.00 uur tot de (Dag) om 14.00 uur met alle maaltijden inbegrepen in ons magische huis
  • Al het vervoer gedurende de Retreat
  • 2 veganistische/vegetarische maaltijden per dag, lunch en diner (vlees en vis hebben niet de voorkeur, maar kunnen op verzoek worden verstrekt)
  • Dag uitje naar onze krachtige energieplek.

Belangrijke dingen om te weten:

Tijdens de retraite drinken wij geen alcohol. Koffie, thee, drankjes en water zijn inbegrepen. Neem ook wat lichte kleding mee, een paar goede wandelschoenen en sportkleding, want ook yoga en lichte sportactiviteiten zijn inbegrepen in de Retreat.

Tip: het is mogelijk om je verblijf te verlengen met een vakantie of enkele landingsdagen ervoor en erna. Indien je dit wenst en je woont in NL, kunnen wij je in contact brengen met onze reispartner Monique, die dit inclusief al je wensen kan organiseren. Vermeld dit dan bij de vrije opmerkingen/voorkeuren op de pagina waar jij je inschrijft.

Wat is NIET inbegrepen

  • Ticket van en naar Catania
  • Vervoer van Catania naar het huis op (Dag)
  • Maaltijden vóór (Dag) 19.00 uur en na (Dag) 14.00 uur
  • Vervoer op (Dag) 14.00 uur naar de luchthaven

Prijzen

Verblijf op 1 eenpersoonskamer (1 persoon per slaapkamer):            € 2.997,00

Verblijf in 1 tweepersoonskamer (2 personen delen slaapkamer*):     € 2.497,00

Het is mogelijk om dit in 2 termijnen te betalen, je kunt deze optie selecteren in de betaallink

Optie 1 per slaapkamer met 2 termijnen € 1.498,50 direct en € 1.498,50 na een maand

Optie 2 per slaapkamer met 2 termijnen (link) € 1.248,50 direct en € 1.248,50 na een maand

*Als je kiest voor een tweepersoonskamer, maar je bent alleenstaand, kun je alleen geplaatst worden bij iemand van hetzelfde geslacht; dus man met man of vrouw met vrouw. Wanneer je als koppel of stel vrienden komt en een kamer wilt delen, kun je dit bij de opmerkingen vermelden (opmerkingen), maar wel per persoon reserveren, zodat wij alle informatie beschikbaar hebben.

Geef jouw levensgeluk een flinke boost

Procezza teams

Even voorstellen

Procezza, Curioso, is bedacht door Margot Corporaal. Zij stond binnen een korte tijd op meerdere grote kruispunten in haar leven.

Deze zorgden ervoor dat zij in no-time van strakke carrièrevrouw transformeerde in een prachtige visionair met een groot en open hart. En heel veel plezier ervaart in het leven.

Zo ontstond haar zielsmissie: "Iedereen het ultieme levensgeluk laten ervaren".

Deze missie deelt ze niet alleen. Procezza bestaat uit een fantastisch team van coaches en professionals die deze missie groots uitdragen binnen onze levendige community.

Ultiem levensgeluk ervaren gaat veel verder dan een paar doelen behalen. Het gaat over balans en plezier ervaren op alle gebieden in het leven. Daarom helpen en inspireren wij onze leden op alle levensthema's: Gezondheid, Energie, Zelfbeeld, Financiën, Liefdesrelatie, Sociaal leven, Carrière, Bijdragen, Plezier en Leren.

Procezza Community

Procezza

Orthenstraat 15
5211 SV 's-Hertogenbosch

info@procezza.nl
06-25052752

© 2021-2024 Procezza